Doorgaan naar hoofdcontent

Volwassenen

Weet je nog niet of je hooggevoelig bent? Of weet je het wel, maar wil je er meer over weten? Ben je vaak overprikkeld of ga je richting een burn-out? Voel je je 'anders' en ben je daardoor vaak somber? Of lukt het je maar niet om je talenten en kwaliteiten op je werk te benutten?

Alhoewel hooggevoeligheid een mooie kwaliteit is, als je haar op een goede manier in kunt zetten, ervaren veel mensen haar aanvankelijk als een last. Ook de omgeving reageert niet altijd begripvol op je gevoeligheid. Vaak heb je dan ook het gevoel dat je niet aan het leven, maar aan het 'overleven' bent! Om weer helemaal jezelf te kunnen zijn en voluit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je je hooggevoeligheid accepteert en ernaar kunt kijken met een positieve blik.

Ik help je graag een stapje verder! Samen bekijken we jouw hooggevoeligheid, want iedereen is anders. Ik geef je advies over hoe je met je hooggevoeligheid kunt omgaan en samen kijken we naar jouw valkuilen, maar ook naar je kwaliteiten en talenten. Centrale vraag is bij mij altijd "Wat heb jij nodig?".

Neem gerust contact met mij op. Ik bespreek graag met je wat ik voor je zou kunnen doen.