Doorgaan naar hoofdcontent

Hooggevoelig? Ik help je graag op weg!

Denk je dat je hooggevoelig bent? Maak je je zorgen om de gevoelige aard van je kind? Of vraag je je als leerkracht af waarom het met die ene leerling maar niet wil lukken? Ik help je graag op weg! Je kunt bij mij terecht voor coaching en advies over hooggevoeligheid. Samen bespreken we waar ik jou bij kan helpen en proberen we de last van hooggevoeligheid om te zetten in kracht.

Hooggevoeligheid, hoogsensitiviteit of hsp: allemaal verschillende termen voor een karaktereigenschap die eigenlijk heel mooi is, als je haar op een goede manier in kunt zetten. Helaas werkt het in de praktijk vaak anders: je ervaart vooral de last van gevoelig zijn. Ook loop je vaak tegen onbegrip aan of erken je zelf je eigen gevoeligheid niet. Als ouder begrijp je het gedrag van je kind soms niet meer en ook de leerkracht van je kind weet niet goed hoe ze met jouw gevoelige kind om moet gaan.

Herken je jezelf hierin en verlang je ernaar helemaal jezelf te kunnen zijn of met meer begrip naar je kind of leerling te kunnen kijken? Mail of bel mij dan om je vragen te bespreken of om een afspraak te maken voor een gesprek!